Oh what a year!

De laatste dagen van 2018 tikken weg. Nog even en dan sta ik te proosten met vrienden en familie uitkijkend naar een lucht vol kleurig, knallend en sprankelend vuurwerk.
Wat gaat de tijd toch snel, een super cliché, maar oh zo waar.

 

Tweeduizendachttien (2018)

Als ik de maanden weer één voor één voorbij laat gaan en terugblader in mijn agenda, komt het allemaal weer boven. De start van het jaar met netwerken (en vooral borrelen) bij de Hotellotop tussen allemaal collega-hotello’s, maandelijkse bijeenkomsten van de Open Coffee in Bussum, afspraken met potentiële opdrachtgevers waar Sparkle ondertussen naar volle tevredenheid mee samenwerkt, contact met potentiële opdrachtgevers die er toch nog even over na willen denken. Mijn jacht op een onderzoeksgesprek met interieur-stylisten en binnenhuisarchitecten, omdat ik écht denk dat ik iets waardevols voor hun bedrijf en werkzaamheden zou kunnen betekenen. En oh ja, die heerlijke mini-skitrip in het voorjaar met mijn man. Maar ook het beschrijven van mijn ideale klant en het schrijven van mijn missie en visie tijdens de vakantie in Italië aan dat zonnige zwembad in Toscane. Waardoor ik uiteindelijk kon starten met het uitwerken en op papier zetten van de ideeën voor het Sparkle VA-team en de waarden die ik daarin graag terug wil zien. En natuurlijk als kers op de taart de lancering van de nieuwe website www.sparkleofficesupport.nl met geheel nieuwe huisstijl én daarop een pagina vol met andere leuke en goede VA’s met elk hun eigen expertise die graag hun krachten bundelen in het Sparkle VA-team.

 

Een extra toost

Al met al is er veel gebeurd; mijn doelen zijn dit jaar allemaal gehaald, dus wat dat betreft is 2018 zeker geslaagd! Heerlijk, een extra toost waard! Met een kritische blik kijk ik ook terug op deze laatste maanden van 2018 waarin ik eigenlijk te druk ben; luxe of toch niet helemaal efficiënt bezig? En hoe kan het anders? Dat is de vraag die nog door mijn hoofd spookt.

 

Tweeduizendnegentien (2019)

Volgend jaar wil ik het werk voor de opdrachtgevers en voor mijn eigen bedrijf beter proberen te spreiden, het heft nog meer in eigen hand nemen. Meer tijd vrijmaken om te reflecteren en de juiste koers te bepalen en daar naar toe te sturen.
Maar bovenal wil ik de markt op met het Sparkle VA-team en iedereen laten weten wat we voor die ondernemende ondernemers kunnen betekenen!
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

 

Geniet met elkaar van de feestdagen en alle goeds voor 2019! We zien je graag in het nieuwe jaar.
Liefs namens het Sparkle VA-team,
Marie-Claire