Never stop dreaming

 

Jaaa, vorige week was het dan zover…. Het nieuwe logo en de nieuwe website van Sparkle virtual office support zijn gelanceerd. Een frisse professionele uitstraling met sprankelende kleuren, precies waar wij voor staan; heel passend naar mijn idee. Ik ben er super blij mee! Maar waarom moest het anders?

 

De start

Toen ik begin 2017 startte heb ik doelen gesteld voor dat jaar en ook voor 2018. Een van die doelen was om eind 2018 Sparkle een stap verder te brengen op professioneel en kwalitatief gebied en met een team van VA’s ondernemers te gaan ondersteunen. Dit idee ontwikkelde zich tot een concreter plan, omdat ook al snel duidelijk werd dat ik zelf niet alles kon op het 5-sterren kwaliteitsniveau dat ik met Sparkle wil leveren. Dit was namelijk toen ik grootboekrekeningen aan het aanmaken was in een boekhoudprogramma, waarbij ik dacht: neeee dit vind ik niet leuk en kan ik ook niet goed genoeg. Ik moet nu een VA aanhaken met een boekhoudkundige achtergrond om kwaliteit te blijven bieden. Ook ik heb mijn tekortkomingen ?. En gelukkig zijn er andere, hele leuke, sprankelende VA’s die over een bepaalde expertise beschikken die ik nou net mis of waar ik niet voldoende kennis van heb.

 

Sparkle VA-team

In mei startte de zoektocht naar leden voor het Sparkle VA-team. En na heel wat Skype gesprekken met geïnteresseerde Virtual Assistants werden voor mij de kaders duidelijk. Vanaf nu hebben we een brede fundering met gedegen kennis op diverse vlakken. Zo zijn er binnen het VA-team dames met ervaring in en kennis van Sales, (Online) Marketing, Administratie, Communicatie & DTP, Event- & Projectmanagement en/of Dagelijks Management. Vanaf nu zijn wij er klaar voor om als professioneel team onze kennis en ervaringen met elkaar te delen en voor onze opdrachtgevers op die manier het beste te realiseren. Waarbij één contactpersoon en persoonlijk contact nog altijd belangrijke pijlers zijn.

 

 

Wat gaat de toekomst brengen?

We zullen zien….ideeën genoeg! Komend jaar gaan we ons in ieder geval richten op de groei en ontwikkeling van de bedrijven van onze huidige opdrachtgevers.

En we hopen natuurlijk nieuwe, ondernemende ondernemers te verwelkomen. Daarnaast richten we ons op de ontwikkeling van het VA-team zelf. En dan bedoel ik niet eens zozeer dat we ontwikkelen en groeien in aantal Virtual Assistants, maar meer om goed op elkaar ingespeeld te raken en opdrachtgevers te ontzorgen.

 

Tot slot nog één belangrijk punt: laat het duidelijk zijn, dat ik mijn huidige opdrachtgevers onwijs dankbaar ben, want ik had dit zonder onze samenwerkingen nooit kunnen opbouwen in zo’n relatief korte tijd. THANK YOU!